Reacties op lezingen en workshops

"Iedereen die ik sprak, was enthousiast over je presentatie, zowel de foto’s, de prachtige video’s als de prettige presentatie. Het moet veel werk geweest zijn om het geheel zo zorgvuldig samen te stellen. Het klopte tot op de seconde."
Fotobond Kennemerland

"Bedankt voor het bezorgen van een prachtige en leerzame avond. Ik kreeg vanmorgen nog een mailtje van een van de leden, met de complimenten voor de uitstekend verzorgde presentatie."
Fotoclub Oldenzaal

"Het waren prachtige foto’s en mooie verhalen daarachter. Ook de tips en trics, die je hebt gedeeld zijn zeker de moeite waard. Zelf vond ik (naast het voorgaande) jouw natuurlijke manier van vertellen heel fijn. Het was een geslaagde avond, die van mij nog langer had mogen duren."
Fotoclubs Reuver en Belfeld

"Zeer bedankt voor de boeiende en professionele wijze waarop je de presentatie hebt gegeven. Aan de reacties van iedereen kun je wel afleiden dat iedereen er zo over dacht. En ik ben onder de indruk van de mooie foto's."
AFV Kontrast Tilburg

"Tijdens de presentatie komen er fantastische foto’s voorbij. Het was leerzaam maar vooral indrukwekkend om het getoonde respect voor al die mensen die model hebben gestaan in een totaal andere wereld. Super interessant verteld."
Fotokring Flits Woudenberg

"Dank voor de mooie foto-avonden. Het voegde iets toe aan de avonden die we tot nu toe hebben gehouden. Ik heb genoten van de prettige wijze waarop jij in staat was om datgene naar voren te laten komen wat de fotograaf waarschijnlijk had bedoeld, maar wat nog niet expliciet zichtbaar was in de foto’s."
Foto en Video Loenen

Terug naar het lezingen-overzicht
Robert van Sluis - Reacties op lezingen en workshops