Reacties op lezingen en workshops

"Bedankt voor het bezorgen van een prachtige en leerzame avond. Ik kreeg vanmorgen nog een mailtje van een v.d. leden, met de complimenten voor de uitstekend verzorgde presentatie. Hij vond het een prima keuze."

Fotoclub Oldenzaal

"De reacties die ik heb gehoord over je lezing waren allen zeer positief. Het waren prachtige foto’s en mooie verhalen daarachter. Ook de tips en trics, die je hebt gedeeld zijn zeker de moeite waard. Zelf vond ik (naast het voorgaande) jouw natuurlijke manier van vertellen heel fijn. Het was een geslaagde avond, die van mij nog langer had mogen duren."

Fotoclubs Reuver en Belfeld

"Jij ook zeer bedankt voor de boeiende en professionele wijze waarop je de presentatie hebt gegeven. Aan de reacties van iedereen kun je wel afleiden dat iedereen er zo over dacht. Overigens respect voor iemand die z'n hart volgt en met zoveel passie doet wat hij graag doet. En ik ben onder de indruk van de mooie foto's (ik wilde dat ik het zo kon)."

AFV Kontrast Tilburg

"Tijdens de presentatie komen er fantastische foto’s voorbij. Super interessant verteld."

Fotokring Flits Woudenberg

"Nogmaals veel dank voor jouw lezing over portretfotografie. Het was leerzaam maar vooral indrukwekkend om het getoonde respect voor al die mensen die model hebben gestaan in een totaal andere wereld."

Fotokring Flits Woudenberg

"Dank voor de mooie foto-avonden. Het voegde iets toe aan de avonden die we tot nu toe hebben gehouden. Ik heb genoten van de prettige wijze waarop jij in staat was om datgene naar voren te laten komen wat de fotograaf waarschijnlijk had bedoeld, maar wat nog niet expliciet zichtbaar was in de foto’s."

Foto en Video Loenen

"We zijn volgens mij heel wat wijzer geworden. De avonden zijn omgevlogen. Door te werken met een vaste tijd per serie kreeg iedere fotograaf voldoende aandacht. Want het was duidelijk dat iedereen er veel tijd in had gestopt, met een mooi resultaat. Bedankt voor al de uitleg en je tips."

Foto en Video Loenen
Terug naar het lezingen-overzicht
Robert van Sluis - Reacties op lezingen en workshops